top of page
Namnlös design (10).png

Västerås Destilleri Vinner Tre Masters-Medaljer vid Global Gin Masters 2024

1.jpg
2.jpg

Vi är glada att meddela att Västerås Destilleri har vunnit tre Masters-medaljer vid Global Gin Masters 2024, vår allra första medverkan i tävlingen. Detta är en fantastisk bedrift som placerar oss bland de främsta destillerierna i världen och visar den exceptionella kvaliteten på våra produkter.

Vad denna utmärkelse betyder för oss som destilleri är enormt. Det bekräftar vårt hårda arbete, vår passion och vår dedikation till att skapa produkter av högsta kvalitet. Vi är nu en av få svenska producenter som har lyckats vinna flera Master-medaljer i samma tävling, vilket är en stor ära och ett bevis på vårt engagemang för excellens.

En av tävlingens representanter säger: ”Massiva gratulationer till era medaljvinster i årets bedömning. Att vinna någon medalj i en så konkurrenskraftig bedömning är en fantastisk bedrift, men att vinna 3x Master-medaljer är en ENORM prestation!”

"The first Master winner of four in the Microdistillery round, Västerås London Dry, was just the ticket for the judges. One judge said: “Really well balanced, coherent, smooth; plenty of juniper, yuzu, citrus, and spice all layered.” The gin’s stablemate, Västerås Navy Strength, also secured a Master award." 


- Gin Masters

"Detta är något som vi ska vara extremt stolta över då det är just detta som vi har strävat efter enda sedan vi lämnade restaurangbranschen för att föra tillverka gin i Västerås. Detta är ett bevis på att vi tillhör bland världstoppen med fantastiska produkter. Nu gäller det bara att hoppas på det bästa i finalprovningen i november."

- Salar Azizi / VD

Vi ser fram emot finalen senare i november och är tacksamma för all stöd vi har fått på vår resa.

För mer information, vänligen kontakta:

Salar Azizi, VD

Salar@vasterasdestilleri.se

Priser

Kategorier som vi tävlade i

Mikro-destilleri
London Dry Gin

Navy Strength

Medaljer

3 Masters

1 Guld

1 Silver

bottom of page