top of page
Vin i Västerås
Vin i Västerås

Fri, Sep 22

|

Centrum

Vin i Västerås

Välkommen till Västerås vin- och delikatessmässa 2023. I höst är den populära vinmässan äntligen tillbaka i sina gamla men nu nyrenoverade lokaler. Än en gång kan vi presentera Västerås största vinmässa så att ni får uppleva det bästa av världens viner och delikatesser.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Time & Location

Sep 22, 2023, 2:00 PM – 8:00 PM

Centrum, Munkgatan 7, 722 12 Västerås, Sverige

About the event

Västerås stora vinmässa

Välkommen till Västerås vin- och delikatessmässa 2023. I höst är den populära vinmässan äntligen tillbaka i sina gamla men nu nyrenoverade lokaler. Än en gång kan vi presentera Västerås största vinmässa så att ni får uppleva det bästa av världens viner och delikatesser

INSPIRATION OCH PROVNINGAR

Här får du som besökare prova och inspireras av viner från stora välkända och nya mindre varumärken, ta del av historien och träffa människorna bakom dryckerna. Upplev magiska viner och smakrika delikatesser hos våra kunniga utställare och på våra lärorika provningar.

ENTRÉTIDER

Observera att lördagens biljetter säljs med olika entrétider. Det innebär att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna tills vi stänger.

PROVSMAKA VINER

För att provsmaka alkohol på mässan betalar du med dryckeskuponger som säljs i häften. Förköp ditt dryckeshäfte online i biljettshopen eller på plats.

Share this event

bottom of page